Bedankt voor het mooie schooljaar


Oef, wat een schooljaar. Het zit er weer op, de zomervakantie kan beginnen! Maar eerst willen we toch nog even stilstaan bij de afgelopen maanden. Het was een speciaal schooljaar, met veel (strenge) maatregelen en beperkingen.

Lieve leerlingen, bedankt voor jullie inzet en doorzetting, jullie zijn toppers!

Lieve leerkrachten, bedankt voor jullie passie en moed, jullie zijn fantastisch!

Lieve ondersteunend personeel, bedankt voor jullie geduld en motivatie, jullie zijn geweldig!

Lieve directeur, bedankt voor de begeleiding en steun, je bent onze rots in de branding!

Geniet ten volle van de welverdiende vakantie. We zien jullie graag terug op 1 september!


"Success isn't final, failure isn't fatal. It is the courage to continue that counts." - Winston Churchill.

NIEUW! Duaal leren op Gito Tervuren!

GITO Tervuren biedt vanaf 1 september 2021 DUAAL LEREN aan in het 7de jaar bso voor de opleidingen Elektrotechnicus en Verzorgende/Zorgkundige.

Duaal leren betekent bijleren én meteen ervaring opdoen in de job van je dromen. Met duaal leren maak je de perfecte mix van leren op een school én in een onderneming. Zo leer je competenties die later goed van pas komen op de arbeidsmarkt. Hoe je communiceert op het werk bijvoorbeeld, feedback vraagt of met deadlines werkt. Maar ook hoe je werkt met de recentste technologieën. Het resultaat? Na je studies vind je niet alleen sneller een job, je bent er ook al helemaal op voorbereid. Maar je kan net zo goed doorstromen naar het hoger onderwijs.

Concreet: je bent twee dagen op school en drie dagen op de werkvloer. Op school krijg je de basisopleiding zoals leerlingen in het normale (lineaire) schoolse traject, de praktijk ga je in een bedrijf aanleren.

Diploma: zolang je alle doelstellingen behaalt, krijg je precies hetzelfde diploma als de leerlingen die voltijds op de schoolbanken zitten.

Verschil: het verschil met de andere leerlingen is dat jij relevante ervaring opdoet in een écht bedrijf en dat je hiervoor een maandelijkse vergoeding krijgt.

Voel je je aangesproken en ben je benieuwd hoe dit allemaal in zijn werk gaat, neem dan zeker contact op met onze school via TAC@gito-tervuren.be

Meer informatie over duaal leren kan je terugvinden op: https://www.vlaanderen.be/duaal-leren