ProjectenChatsessies eerstejaars

Onze leerlingen van 1A en 1B hebben zich ingezet tijdens de Q&A voor de kinderen van het 6de leerjaar in de omliggende scholen. Mevrouw De Clercq organiseerde een live videochat waarin alle vragen beantwoord werden!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image


Elektrische Motor

Enkele leerlingen van 6EI gingen voor het maken van hun GIP een uitdagend project aan. Resultaat: een elektrische motor met bijhorende laadpaal op zonne-energie en een trotse klastitularis meneer Boon.

Spelenderwijs leren

Onze leerlingen van 2B2 en 2B3 oefenden hun kennis van de bedrijfssectoren aan de hand van een leuk dominospel!

Project “Ooievaar”

Met veel trots stellen onze leerlingen van 2A STEM hun project "Ooievaar" voor. Een project rond de begrippen zwaartepunt, zwaartelijn en evenwicht. Onder begeleiding van meneer Rooms maakten zij speciaal voor mevrouw Mathues en mevrouw Moreels deze mooie ooievaar. Ook de foto's en dit filmpje maakten de leerlingen helemaal zelf.


In de bloemetjes

In de les expressie lieten de leerlingen van 7TBZ zich van hun meest creatieve kant zien. Zij maakten onder begeleiding van mevrouw Kiebooms enkele mooie bloemstukken.


Schoonheid op beeld

Tijdens de lesuren integrale opdrachten gingen de leerlingen van de 3de graad STW samen op pad. Ze ontpopten zich tot ware fotografen en modellen. Niet veel later volgde in de gangen en lokalen van onze school een tentoonstelling rond het thema “Schoonheid op beeld”.

Kookproject

De leerlingen van 6STW deden in de les integrale opdrachten hun uiterste best een heerlijke maaltijd te bereiden voor de leerlingen van het 2de jaar. Dat was smullen!


Leerlingen directeur

Op 10 september 2020 werden de leerlingen van 3HA, 4KA, 5HA en 5KA onder begeleiding van meneer Rob Frederix van Topteam even directeur van hun eigen bedrijf. Hun doel: een zo groot mogelijke winst zien te verwezenlijken.


Welkom eerstejaars

De leerlingen van 6STW bezorgden onze eerstejaars een warm welkom op 1 september 2020. Toffe spelletjes om elkaar wat beter te leren kennen, verkennen van het schoolgebouw en een receptie met lekkere hapjes als afsluiter!