Mededelingen

Er zijn nog vrije plaatsen op onze school

By 11/06/2018juni 25th, 2018No Comments

Wij hebben nog vrije plaatsen bij ons op school. Je leest er alles over in het onderstaande persbericht van de scholengemeenschap Drieklank.

De scholengemeenschap Drieklank bestaat uit vijf secundaire scholen: ZAVO in Zaventem, Heilig-Hartcollege in Wezembeek-Oppem, Gito Tervuren, SMO in Overijse en Gito Overijse. We stellen vast dat er in een aantal secundaire scholen van onze scholengemeenschap Drieklank een wachtlijst is. Om er zeker van te zijn dat elke leerling op 1 september een plaats heeft, willen we graag samen met u naar een oplossing zoeken.

De voorbije jaren hebben we in de vijf scholen van scholengemeenschap Drieklank sterk ingezet op de ontwikkeling van een brede en observerende 1ste graad. Om vorm te geven aan de brede basisvorming vertrekt elk van onze scholen van dezelfde leerplannen, met het oog op een gerichte oriëntering van de leerling naar de 2de graad, op basis van zijn mogelijkheden, zijn talenten en zijn interesses.

Als antwoord op deze  vaststelling willen we u er attent op maken dat er, zowel in GITO Tervuren als in GITO Overijse, nog een aantal vrije plaatsen zijn. De maximumcapaciteit binnen onze scholengemeenschap werd dus  nog niet bereikt.

Door bewust voor één van onze scholen te kiezen, behoudt u meteen ook alle mogelijke kansen op doorstroming naar welke school dan ook binnen onze scholengemeenschap in de 2de graad (met uitzondering van Latijn(-Grieks)).

Als u hier vragen over heeft, kunt u contact opnemen met een van onze scholen. Ze zullen u graag meer informatie geven en u helpen om de juiste keuze te maken. We hopen u  te mogen verwelkomen in één van onze scholen.

Met vriendelijke groet,

De schoolbesturen en schoolteams van scholengemeenschap Drieklank

GITO Overijse – GITO Tervuren – Heilig Hartcollege Wezembeek-Oppem- Sint-Martinus Overijse – ZAVO Zaventem